Mało jest równie szybkich przepisów na smaczną sałatkę. W
sam raz na wizytę niezapowiedzianych gości :)
Składniki:
1 i 1/2 szklanki ugotowanej quinoy
puszka groszku
puszka tuńczyka w sosie własnym
2 ogórki konserwowe
natka pietruszki
łyżka musztardy bezglutonowej
4 łyżki majonezu bezglutenowego
pieprz
sól
Wykonanie:
Tuńczyka i groszek odsączamy, ogórki konserwowe kroimy w
kostkę, natkę pietruszki siekamy. Mieszamy wszystkie składniki z majonezem i
musztardą, doprawiamy solą i pieprzem.
To ta, którą przyniosłaś na tą długą kolację! :D Parę osób o przepis się pytało :D
OdpowiedzUsuńTa sama we własnej osobie, możesz śmiało rozsyłać zainteresowanym :) Cieszę się, że gościom smakował ten skromny dodatek do tak wystawnej kolacji :)
OdpowiedzUsuń